Herhaalservice

 

U kunt uw herhaalmedicatie op drie manieren aanvragen:

  • Via het herhaalnummer.
  • via de herhaalservice 
  • Online via deze website.

Aanvragen via het herhaalnummer 
U kunt via deze website gebruik maken van de herhaalmodule met het herhaalnummer en uw geboortejaar.
Klik hier indien u over een herhaalnummer beschikt. 
Heeft u vragen over deze manier van herhaalmedicatie aanvragen, dan kunt u contact opnemen met onze apotheek: 040 241 44 54.


Aanvragen via de Herhaalservice
U houdt zelf de controle over uw geneesmiddelen, maar laat deze voor de afgesproken periode door de apotheek klaarzetten met de zogeheten Herhaalservice. Patiënten die aan onze herhaalmedicatie mee doen krijgen eerst een intakegesprek. Hierin komen alle belangrijke gegevens aan de orde.De apotheek houdt voor u bij wanneer u nieuwe geneesmiddelen nodig heeft en zorgt in overleg met de arts dat deze op tijd voor u klaar staan en meldt dat aan u door zodat u deze op kunt halen of in overleg bezorgd worden. U hoeft zelf niet meer te bellen.

De herhaalservice is een service van uw Service Apotheek Lingmont. Kom langs of bel (040 241 44 54) voor een intakegesprek.


Online aanvragen 
Hieronder leest u hoe het aanvragen van herhaalmedicatie online verloopt.

Hoe werkt het?

  • Het grootste voordeel is gemak. Met de herhaalservice is wachten bij de huisarts of de apotheek er niet meer bij.
  • Uw bestelling voor (herhaal-) medicatie wordt door uw eigen Service Apotheek in behandeling genomen. Wij brengen uw herhaalmedicatie, geneesmiddelen, zelfzorgproducten en hulpmiddelen bij u thuis. Of u kunt uw bestelling op het moment dat u wilt, afhalen in uw eigen Service Apotheek.
  • U hebt ook geen omkijken naar declaraties, deze dienen wij - in samenwerking met uw eigen Service Apotheek - voor u in bij uw zorgverzekeraar.
  • De herhaalservice is een service van uw Service Apotheek

Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice.